Mikä on meikkifilosofiamme?

Mikä on meikkifilosofiamme?

Haluamme tuoda kauneutta ihan jokaiselle naiselle. Haluamme, että sinä opit helppoja niksejä meikkaukseen ja suosikkivalikoimallamme takaamme että et tee enää hutiostoksia. Jos epäröit tuotteiden valinnassa, voit aina soittaa meille.

Täältä löydät Meikkikoulu-meikkausopastuskonseptissamme käytetyt suosituimmat meikki- ja ihonhoitotuotteet. Miniverkkokauppamme tuotesarjana on italialainen Diego Dalla Palma, jonka meikeillä teemme kaikki asiakasmeikkaukset. Diego on laadukas ja pitkälle kehitetty sarja, jonka tuotteet sopivat erinomaiseti herkällekin iholle.

Meikkaajatiimimme (mm. instassa näkemäsi Kauneuskuningatar Kati ja Sanni) testaavat jokaisen tuotteen niin itsellään kuin testiryhmällä.
Siksi voimme seisoa näiden tuotteiden takana 100% ja toivomme että niistä on sinulle iloa niin arkeen kuin juhlaankin.